Странице

недеља, 17. март 2013.

U zrelost zakopčana

"Ne morate biti fantastični da biste počeli. Morate početi da biste postali fantastični", pročitah upravo i odvažih se da pustim u etar svoj prvi post.

Odlaganje datog obećanja (Bato, Joja, Zo dal' štucate) da neću dozvoliti da se uljuljkam u sigurnost svog činovničkog posla i majčinstva te da ću nastaviti da usavršavam svoj engleski  i da ću se nakaniti da opet čitam i izučavam svoju divnu nauku je došlo do vrhunca. Knjige su mi dovoljno dugo koristile da podignem dubak da se duša ne oslanja još na nožice. Zato želim podeliti sa vama sopstvenu borbu da se izmestim iz udobne učaurenosti uloge domaćice i nateram svoje moždane vijuge da razmišljaju o nečemu mimo šta kuvati danas. Otud koketiranje sa pisanjem bloga. 

Pustite mi smajlija da vidim kako  funkcioniše ovo s komentarima,...
Pa se čitamo,...

 

7 коментара:

  1. Анониман17. март 2013. 02:18

    Slatko, lepo i jako toplo.Konačno neko sa toplim pristupom, a ne sa uštogljenim stručnim izrazima koje samo psiholozi razumeju. Samo napred.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман17. март 2013. 03:43

    Iz odeljka anonimnih - da ne bude javno... Nako se rasplakao..
    Love you.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман17. март 2013. 10:27

    Jako lepo, sa nestrpljenjem čekamo da se opet javiš!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман19. март 2013. 05:16

    Psihologice, imam malu sestricinu od 10 meseci koja me, kada joj roditelji ne gledaju, zove telefonom i vice e, e, baba, baba... Sta raditi po pitanju ove provokacije?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман27. март 2013. 08:33

    Čekaj prvo da poverujem da ovo sa kompjuterima stvarno funkcioniše... Uželela sam se duhovite, vrckave i pametne koleginice i prijateljice. Jako ti dobro ovo ide! :) Jedva čekam još!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман29. март 2013. 05:17

    Moja pametna sestra :*

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман7. јун 2013. 04:53

    :-)
    Mozda nisam strucna da literarno ili sa aspekta tvoje struke ocenim tvoje tekstove (nisam ih jos sve procitala, nesto moram da ostavim i za kasnije), ali ono sto ti mogu reci sa aspekta zene u tridesetim, na najlepsem poslu na svetu, porodiljskom, da se uz njih mogu opustiti, zabaviti, ponesto nauciti, i nadam se, uskoro, i primeniti.
    Nastavljam da te pratim, a to je vazno, bar meni :-)

    ОдговориИзбриши